Get Adobe Flash player

            Revisor

En revisor er en person, som arbejder med revision af regnskaber. Det betyder, at revisoren kontrollerer om regnskabernes rigtighed og korrekthed, heri om bilag forefindes og om kontoplanen overholdes. Der er to autorisationsordninger til revisor-erhvervet, hvilket er de statsautoriserede revisorer og de registrerede revisorer.

Udfyld formularen og lad os tage en snak

Statsautoriseret revisor

De danske regler for at kunne blive registreret som statsautoriseret revisor er, at du har en bestået Cand.merc.aud, som du eksempelvis kan tage på CBS. Du kan derved regne med, at de statsautoriseret er højt uddannede indenfor deres fag og erhverv.

Registreret revisor

Den registrerede revisor kan derimod nøjes med en HD i regnskab, og derudover tage en række tillægsfag, der er den obligatoriske del af cand.merc.aud. Titlen som revisor er dog ikke en beskyttet titel.  Derfor kan alle kalde sig for revisor, men det er ikke alle, der kan kalde sig for registreret revisor eller statsautoriseret revisor. Der skal du have uddannelse, som førnævnt. 

Revisor priser

Det er svært at arbejde med faste priser indenfor revisorfaget. Timelønnen afhænger helt af den enkelte revisor. Eksempelvis er den ikke-godkendte revisor ikke underlagt kvalitetssikring. Derved har den ikke-godkendte revisor ikke samme omkostninger eller samme krav til uddannelse. Eksempelvis kan ikke-godkendt revisor ikke afgive erklæring på regnskabsklasse B. Derudover kommer tilbud på priser nogle gange som pakketilbud. Dette kan også være en svær måde at prissætte revisorens produkter på, fordi det kan give grobund for misforståelser. Derfor er der mange revisorer, der kører på timebasis. Det kan være svært at prissætte en opgave omfang på timebasis. Derfor kan det være svært for revisoren at give et præcis svar på, hvad opgaven kommer til at koste.

Billig revisor

Der vil selvfølgelig være nogle revisorer, der er billige end andre. Det afhænger igen også af kvaliteten af arbejdet. Er der tale om en statsautoriseret revisor, en registreret revisor eller en ikke-godkendt revisor. Prisen på revisorarbejdet afhænger meget af dette.

Revisor firma

Det kan være en god ide at udlicitere bogføringen og revisionsdelen til et revisorfirma. Hvis du skal have en fuldtidsansat på i din virksomhed, kan det koste mange penge. Derfor kan det for mange virksomheder bedre betale sig at udlicitere opgaven til et firma, der er specialiseret i revision. Hvis du eksempelvis har et vognmandsfirma eller er håndværker, kan det være en god ide at lade en professionel revisor og bogholder sørge for bogholderiet og regnskabet.

Revisor rådgivning

Du kan oftest få rådgivning af revisoren. Det betyder, at revisoren ikke blot nødvendigvis sørger for, at dine regnskaber er i orden, men kan desuden give rådgivning til, hvordan en kontoplan eksempelvis skal laves.

 

Spørgsmål?

Ring på

20 82 12 03

og hør mere om mulighederne.

Kontakt os

Vi hjælper desuden med