Get Adobe Flash player

HH Revision ApS’ politik for behandling af personlige oplysninger afgivet ved brug af www.hhrevi.dk.

 

Formål:

 

På vores hjemmeside www.hhrevi.dk tilbyder vi en service, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx din adresse, telefonnummer, e-mail adresse.

 

Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med lov om behandling af personoplysninger og Datatilsynets anbefalede retningslinjer, samt vores generelle forretningsbetingelser.

 

Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og forbruger. Vi beder dig ikke om flere oplysninger end hvad formålet tilsiger.

 

Enhver form for håndtering af dine personoplysninger er beskyttet ved lov. Det gælder bl.a. indsamling, registrering, brug, videregivelse, blokering og sletning.

 

Dataansvarlig:

HH Revision ApS

Køgevej 19,

4653 Karise

 

Retten til indsigt og rettelse

Du har som registreret i vort datasystem til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger HH Revision ApS har registreret om dig. Denne ret er lovbestemt og følger af Lov om behandling af personoplysninger.

 

Du kan endvidere kræve, at registrerede ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet eller slettet.

 

Henvendelse af denne art skal ske til:

 

HH Revision ApS,

Køgevej 19,

4653 Karise

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan altid tilbagekalde et samtykke, dette vil dog betyde, at vi derefter ikke vil være i stand til at yde dig en konkret service.

 

Sletning

Tidligere kunders data slettes 5 år efter kundeforholdets ophør, dog ikke før eventuelle verserende sager og/eller formueretlige krav er afsluttede/forældede.

 

Klage

Du har ret til at klage til www.datatilsynet.dk

Spørgsmål?

Ring på

20 82 12 03

og hør mere om mulighederne.

Kontakt os

Vi hjælper desuden med